Arti mbi librat e padobishëm

Çfarë të bëni me librat që nuk i do askush? Përgjigjen në këtë pyetje e ka artisti nga Los Angelesi, Mike Stilkey. Ky artist krijon piktura por dhe instalacione të bukura mbi librat e padobishëm.

Pikturat mbi kopërtinat e librave të këtij artisti tashmë zbukurojnë shumë interiere shtëpish, por më se shumti hapësirat publike, siç janë libraritë, galeritë, muzetë etj.

Se si duket puna e këtij artisti, mund të shikoni në galerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

librat art 001 librat art 003 librat art 006 librat art 009 librat art 011 librat art 007 librat art 005 librat art 004 librat art 002 librat art 008

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply