Atifete Jahjaga

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka iniciuar nisjen e takimeve me liderët e institucioneve dhe partive politike në përpjekje për tejkalimin e bllokadës në Kuvend.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply