AUV limoni

Tregu i Kosovës është mbushur me limon që i vjen erë e rëndë. Edhe pse limoni i dyshimtë është në treg që dy muaj, Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinarisë tashmë ka marrë mostrat për analiza por ka thënë se nuk e di se kur do t’i ketë gati rezultatet.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply