Azilkërkuesit

Qytetarët e shumë shqiptarë që po ikin nga Kosova, në çfarëdo mënyre po mundohen që të mbesin në shtetet që kanë ikur. Madje, ata deklarohen se janë edhe homoseksual, dhe se janë të rrezikuar në rast se do të kthehen në Kosovë, raporton Gazeta Blic.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply