Banff, një qytet përrallor në Kanada

Banff është një qytet i ngritur në Parkun Kombëtar në Alberta të Kanadasë, i cili është i rrethuar me peizazh të mahnitshëm malor.

Qyteti Banff është një atraksion i popullarizuar turistik, me shumë vende piktoreske, ndërsa ofron aktivitete të ndryshme për turistët, përfshirë këtu aplinizmin, skitarinë e çiklizmin.

Në bulevardin kryesor, që është zemra e qytetit, ka kafene të shumta, restorante, dyqane dhe muze.

Alpine Lights 4, View of Banff Townsite

Rruga kryesore karakterizohet me arkitekturë historike, interesante për t’u eksploruar, ndërsa i gjithë qyteti ofron pamje shumë romantike.

Ky  qytet është një destinacion i popullarizuar për turistët  gjatë gjithë vitit. Njëjtë si vera, edhe dimri këtu është mjaft i butë dhe piktoresk. /NGJYRA.COM/

Banff qyteti 004 Banff qyteti 006 Banff qyteti 007 Banff qyteti 001 Banff-2 Banff-3 Banff-4 Banff qyteti 002 Banff qyteti 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply