Bashkatdhetarët

Banka Qendore e Kosovës liroi tarifat e sigurimit kufitar për bashkatdhetarë – 49 %, 50% dhe 51 %, varësisht prej kohëzgjatjes së qëndrimit në Kosovë. Ulja e tarifave të sigurimit kufitar të autopërgjegjësisë do të aplikohet për të gjitha kategoritë e mjeteve motorike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply