BE

Këshilli i Ministrave të Jashtëm të Bashkimit Evropian u ka kërkuar të martën drejtuesve politikë të Maqedonisë që t’i japin fund krizës politike dhe të gjejnë një zgjidhje të qëndrueshme, në bazë të marrëveshjes së 2 qershorit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply