Bislim Zyrapi

Problemet me listat e veteranëve kanë ardhur për shkak të egoizmit dhe bajraktarizmave, të atyre që nuk kanë lejuar bashkëpunim dhe koordinim më mirë për ta realizuar një proces të drejtë. Kështu ka deklaruar për KD ish-shefi i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Bislim Zyrapi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply