Bujar Nishani

Komisioni i Ligjeve ka rrëzuar dekretin e presidentit Bujar Nishanit për Gjykatën e Lartë, pasi ai e riktheu për rishqyrtim.Kreu i këtij Komisioni, Fatmir Xhafaj tha se, ky ligj s’ka lidhje me reformën në drejtësi dhe se nuk duhet mendimi i Komisionit të Venecias për çdo ligj.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply