Cila ngjyrë ju pëlqen më së shumti?

Fotografi i modës Gonzalo Arevalo ka realizuar një set interesant të fotografive, ku modelet janë shkrirë në sfodnin e ngjyrës.

Arevalo është një fotograf shumë kreativ nga Kili, i specializuar në fushatat e marketingut dhe ilustrimet e modës.

Galeria që ua sjellim në vijim – tregon fuqinë që kanë ngjyrat në trupin e një femre, ndërsa ju mund të konstatoni fare lehtë se cila ngjyrë do të ishte e preferuar për ju. /NGJYRA.COM/

ngjyra sfondi 001 ngjyra sfondi 008 ngjyra sfondi 003 ngjyra sfondi 004 ngjyra sfondi 006 ngjyra sfondi 005 ngjyra sfondi 007

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply