Dafina Zeqiri

Këngëtaret e suksesshme shqiptare, Tuna dhe Dafina Zeqiri kanë publikuar kohë më parë videoklipet e reja “Pardon” dhe “Ndjenjë Tjetër”. Por, dy herë më shpejt dhe më shumë klikime ka marrë projekti i këngëtares shqiptare nga Shkupi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply