D.Lush Gjergji

Vëllazërisht dhe bashkërisht, shqiptarët e kanë përballuar të kaluarën, historinë, sundimet e huaja, e kështu do të vazhdojnë edhe tash dhe në të ardhmen, është mesazhi i Don Lush Gjergji, Vikar Gjeneral i Ipeshkvisë së Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply