Donald Lu

Shqiptarët duhet të përballen dhe të luftojnë pa pasur frikë krimin, korrupsionin që e gjejnë çdo ditë në shkolla  biznese, gjykata dhe në parlament, ka thënëambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply