Donald Trump

Kandidati republikan, Donald Trump, është zgjedhur presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai do të udhëheqë Shtëpinë e Bardhë në katër vjetët e ardhshëm. Trump, manjat i pasurive të patundshme, pa përvojë politike, ka mposhtur rivalen demokrate, Hillary Clinton. Ai ka premtuar se do ta bëjë Amerikën “të madhe përsëri”, me krijimin e më shumë vendeve të punës dhe me uljen e taksave. /rel/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply