Dritaret e mëdha – emblema e qëndrimit ditor

Dritaret e mëdha të shtëpisë mundësojnë ndriçim dhe insolim të duhur njëkohësisht, ndërsa hapësirën e qëndrimit ditor e bëjnë të jetë unike dhe e rehatshme.

Që të arrihet ky efekt, më së miri është që orientimi i dritareve të kësaj hapësire të jetë nga ana jugore.

dhoma drita16

Secili model i qëndrimeve ditore – që do t’ua prezantojmë në vijim – tregojnë se dekori modern dhe bashkëkohor është shumë i përshtatshëm dhe atraktiv dhe jo i ftohtë dhe i padëshiruar siç dëgjojmë shpesh të flitet për të.

Shembujt në vijim, më së miri do t’ua tregojnë efektin e lojës dritë – hije, kombinimin e ngjyrave dhe materialeve – të cilat sjellin elegancë dhe ngrohtësi në ambientet ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës. /NGJYRA.COM/

dhoma drita15 dhoma drita14 dhoma drita13 dhoma drita12 dhoma drita11 dhoma drita10 dhoma drita8 dhoma drita7 dhoma drita 20 dhoma drita 19 dhoma drita 18 dhoma drita 6 dhoma drita 5 dhoma drita 4 dhoma drita 2 dhoma drita 1 dhoma drita17

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply