Durrsaku peshkatar

Thoma Berberi, një 65-vjeçar durrsak ka kapur një peshk te madh të llojit “Kerr”, në Porto Romano, me peshë rreth 53 kg. Peshku i rrallë nga madhësia, është afërsisht rreth moshës 40-vjeçare dhe me gjatësi 1metër e 55 centimetra.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply