Edhe një artiste e spikatur e veprave realiste

Christina Papagianniështë një artiste me prejardhje nga Greqia, e cila vlerësohet dhe si një ilustratore fantastike. Ajo ka krijuar një mori veprash të bukura artistike, por ka bërë emër me krijime realiste – që portretizojnë njerëzit, sidomos fëmijët dhe thellësinë e syve të tyre.

Kreativiteti i Papagiannit spikatet sidomos në pasqyrimin e ndjenjave të njerëzve nëpërmjet veprave të saj – ku dominojnë, dashuria, dhembja, vuajtja, krenaria, pafajësia, misteri…

Në vijim ju sjellim një fotogaleri me disa nga veprat e përzgjedhyra të Papagiannit. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

Papagianni 0001 Papagianni 0002 Papagianni 0003 Papagianni 0004 Papagianni 0005 Papagianni 0006 Papagianni 0007 Papagianni 0008 Papagianni 0009 Papagianni 0010 Papagianni 0011 Papagianni 0012 Papagianni 0013 Papagianni 0014 Papagianni 0015 Papagianni 0016 Papagianni 0017 Papagianni 0019 Papagianni 0020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply