Edi Rama

Kryeministri shqiptar, Edi Rama tha të premten në Kosovë se bashkimi kombëtar ka ndodhur dhe nuk është e domosdoshme të kemi edhe bashkim qeverish, pasi sipas tij, kështu si jemi, po na duhen nga gjashtë muaj për të formuar qeveri, e lëre më, të kemi qeveri të përbashkëta.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply