Eglantina Gjermeni

Një incident i rëndë ka ndodhur gjatë vizitës së ministres sё Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni në Beograd. Në takimin që ajo ka pasur me zv.kryeministren dhe ministren e Ndёrtimit, Transportit dhe Infrastrukturës Zorana Mihajlovic mungonte flamuri shqiptar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply