Ekonomia ruse

Ekonomia ruse e ka regjistruar tkurrjen e parë pas gjashtë vjetësh si pasojë e ndryshimit të çmimeve të energjisë dhe krizës më të rëndë me rublen ruse prej vitit 1998. Rritja ka ngecur në vitin 2014 për shkak të sanksioneve perëndimore rreth krizës në Ukrainë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply