Emigrantët

Mijëra emigrantë janë rikthyer në Shqipëri. Ky ishte rezultati i INSTAT-it, i cili bëri me dije se më shumë se 130 mijë emigrantë janë rikthyer në atdhe që prej vitit 2011. 70.8% e të kthyerve janë nga Greqia dhe 23.7% nga Italia.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply