Enver “Baba”

Qeveria e Kosovës ka nominuar Enver Hasanin, kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës si përfaqësues të vendit tonë në Komisionin e Venedikut. Hasanit, që ndryshe njihet edhe me nofkën “Baba”, duket se nuk po i lënë shenjë kritikat e opozitës, mediave dhe shoqerisë civile në Kosovë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply