Enver Hasani

Thirrja në imunitet e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani, ka bërë që hetimet ndaj tij, ku ai dyshohet për “Falsifikim të dokumenteve dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare” të pezullohen për një kohë të pacaktuar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply