Evropa

Organizata e Kombeve të Bashkuara për refugjatë UNHCR ka lajmëruar se pritet që 700 mijë emigrantë dhe refugjatë të vijnë në Evropë përmes Mesdheut këtë vit, ndërsa pritet që e njëjta shumë të vërshojë edhe në vitin 2016.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply