Federica Mogherini

Shefja e BE-së për Politikë të Jashtme, Federica Mogherini, në njoftimin e saj për arritjen e katër marrëveshjeve mes Kosovës dhe Serbisë, tha se kjo është një “pikë referimi për raportet mes të dyja vendeve”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply