FIFA

Sponsorët kyç të FIFA-s – Adidas, Coca-Cola, Visa, Sony, Gazprom dhe Hyundai/KIA  – kanë shprehur “shqetësime serioze” pasi SHBA-të akuzuan zyrtarët më të vjetër të organit që qeveris futbollin për zhvatje, evazion dhe pastrim parash.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply