Fjalët nën ndikim të afrodiziakëve!

Natyrisht që kjo mund të duket se kërkon më shumë mund dhe që do të mbetet pak kohë për t’u kënaqur, mirëpo ekspertët e seksit betohen se që të dytë do të jenë të lumtur kur t’i thonë këto fjalë në shtrat:

Të kujtohet kur herën e kaluar më bëre të lëshoj zëra aq të fuqishëm? Bëre edhe një herë!

T’ia rikujtosh të dashurit se si herën e fundit ju ka eksituar deri në kulm pos që do t’ia ngresh vetëbesimin, mund të ndodhë që gjatë rikujtimit të atij momenti ta eksitoni edhe më shumë.

Përse kjo ka efekt: Dëshiron t’i thuash të dashurit gjëra të cilat kërkojnë aksion. Kjo të krijon si autoritet dhe madje u lë pak vend edhe gabimeve.

3466-000070

I dashuri yt dëshiron shumë që t’ju kënaqë, andaj gjithsesi do të bëjë çdo gjë që do t’i kërkosh. Praktikisht tregoji se çka duhet të bëjë por në mënyrë seksi.

Nëse dëshiron të mësosh sekretin se si unë arrijë kulmin e kënaqësisë – vëre dorën aty ku është edhe imja!

Duke e orientuar drejt zonave tuaja erogjene, do t’i mundësosh që ai të bëjë çdo gjë në mënyrën më të mirë dhe do të  jenë minimale shanset që diku të dështojë.

Kjo është mënyra më e mirë kur mashkulli ju thotë që i pëlqen poza aktuale por që është edhe shumë i eksituar.

Gulçimi  ndihmon, mirëpo mos t’ju vijë turp që të dashurit tuaj t’i tregoni saktë se çka ju pëlqen dhe me çfarë shpejtësie dhe force dëshironi t’ju kënaqë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply