Frederica Mogherini

Dialogu në mes të Kosovës dhe Serbisë po bëhet në mes të dy palëve të barabarta. Dialogu ndodh midis dy shteteve sovrane, ka deklaruar shefja e Politikës së Jashtme të BE-së, Frederica Mogherini, gjatë vizitës së saj të parë në Kosovë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply