Gjeli i shqiptarit

Banka më e madhe e Zvicrës, UBS ka zgjedhur gjelin e Ibrahim Zahirit, si model për të promovuar produktet bankare për klientët e saj.Me gjelin e Zahirit, anëtar aktiv dhe kryetar i shoqatës për kafshët e imtanë Regensdor – është bërë një set i fotografive dhe një video klip, raporton Albinfo.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply