Gjërat të cilat nuk i durojnë femrat te partnerët

Mësoni se çka më së shumti femrat nuk mund t’i durojnë te partnerët e përhershëm dhe me kalimin e kohës më së shumti ndikojnë në dëshirën për intimitet… As mos mendoni të bëni seks me femrën së paku pa një paralojë të vogël.

Një revistë amerikane ka publikuar hulumtimin e gabimeve më të mëdha të meshkujve të cilat femrave ua shkatërrojnë afshin seksual, dhe ka arritur në rezultate interesante.

Në bazë të më shumë se 3.000 përgjigjeve të lexueseve është përpiluar shkalla e shtatë “gjynaheve”, të cilat meshkujt nuk i tregojnë bash në kuptimin e mirë:

dashuria00001

Vendi I – gjithsesi zë mungesa e higjienës së gavrës së gojës (aroma nga birra dhe duhani);

Vendi II – ka të bëjë me kundërmim të djersëve, gjë që sërish ka të bëjë me higjienën;

Vendi III – prekja me duar të ndotura;

Vendi IV – seksi pa butësi;

Vendi V – seksi nën ndikimin e alkoolit;

Vendi VI – seksi pa kurrfarë paraloje;

Vendi VII – ka të bëjë me vonesën, vonesën në takime, harresën e takimeve dhe harresën e puthjeve. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply