Gjuetia ilegale

Kaprolli, lepuri dhe derri i egër mbeten cak i gjahtarëve ilegalë, të cilët po i dërgojnë këto kafshë dhe shumë të tjera drejt zhdukjes në tërë territorin e Kosovës pa përfillur asnjë rregull gjuetie – ani pse disa janë edhe të mbrojtura me ligj, raporton KD.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply