Hashim Thaçi

Organizata joqeveritare në Serbi, Këshilli Rinor për Arsim, ka tërhequr ftesat për ministrat e Jashtëm të Serbisë, Bosnjës, Kosovës dhe Maqedonisë për një konferencë rajonale. Autoritetet serbe kanë paralajmëruar arrestimin Hashim Thaçit, në rast të vizitës në Beograd.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply