Ilir Meta

Sipas transkripteve nga bisedat e përgjuara që ka shpërndarë LSDM opozitare në Maqedoni, në mesin e politikanëve të përgjuar është edhe kryeparlamentari shqiptar Ilir Meta– respektivisht një bisedë mes tij dhe kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply