Inatet politike

Në një aksion të organizuar para Qeverisë së Kosovës, Vetëvendosje e ka bërë kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës kali, derisa kalorësit e tij i ka ilustruar me fotografinë e kryeministrit Hashim Thaçi dhe nënkryetarit të PDK-së Kadri Veselit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply