Institucionet

Gjendja sociale dhe humbja e besimit në institucionet e Kosovës se do të angazhohen për përmirësimin e kushteve të jetesës, kanë ndikuar në rritjen e numrit të migrimeve jashtë vendit, thuhet në një hulumtim të Grupit për Studime Juridike dhe Politike në Prishtinë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply