Isa Mustafa

Kosova nuk do të çlirohej kurrë po të varej nga SHIK-u shqiptar sepse shërbime të tilla me sjelljen e tyre më shumë u kanë shërbyer regjimeve dhe Serbisë, vëllavrasjes e hasmërive të brendshme, sesa pavarësisë së Kosovës dhe interesave kombëtare, ka thënë Isa Mustafa.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply