Isa Mustafa

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, pasi ka marrë mandatin e dytë në krye të partisë, ka garantuar anëtarësinë e LDK’së se do t’i fitojnë zgjedhjet e ardhshme nacionale. Mustafa tha se nuk do t’i dëgjojë dhe nuk do të merret me ata që këtë proces e quajtën si formë diktature.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply