Kafshët na mësojnë: Ja si bëhet selfie!

Keni bërë ndonjë fotografi selfie sot? Epo, edhe nëse ju nuk e keni bërë – sipas studimeve të fundit – atë e kanë bërë miliona njerëz të tjerë në botë.

Trendi i vetë-fotografimit ka marrë dhenë, përkundër faktit që dikujt mund t’i duket si diçka e tëpëruar apo dhe narcisoide. Por, kush ka mundur të besonte se ky trend do të bëhet i popullarizuar edhe në mesin e kafshëve dhe shpezëve?  Madje, shumëkush i vlerëson selfiet e kafshëve si më të mira se ato të realizuara nga njerëzit. Ato duken aq të dashura, të lezetshme dhe qesharake njëkohësisht.

Ne kemi përzgjedhur për ju një fotogaleri me selfie më të mira të kafshëve shtëpiake dhe atyre të egra. Kënaquni në vijim. /NGJYRA.COM/

selfie1 selfie2 selfie3 selfie4 selfie5 selfie6 selfie7 selfie8 selfie9 selfie10 selfie11 selfie12 selfie13 selfie14 selfie15 selfie16 selfie17 selfie18 selfie19 selfie20 selfie21 selfie22 selfie23 selfie24 selfie25 selfie26 selfie27 selfie28 selfie29 selfie30 selfie31 selfie32 selfie33 selfie34 selfie35 selfie36 selfie37 selfie38 selfie39 selfie40

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply