Ja si duket një ditë ideale e femrës

Seks, dashuri dhe pak punë. Se si e shohin femrat një ditë ideale paraqet një mister të vërtetë – mirëpo, një studim i bërë kohë më parë, deri në një masë – e ka zgjidhur këtë mister.

Dr.Christian Kroll dhe dr.Sebastian Pokutta kanë intervistuar një mori femrash të punësuara të moshave të ndryshme – të cilat i kanë vlerësuar pozitivisht apo negativisht veprimet që i bëjnë gjatë një dite të zakonshme.

Pasi i kanë përpunuar këto të dhëna, këta dy shkencëtarë nga Universitety Jacobs, kanë arritur të përpilojnë një orar të përkryer 16 orësh të secilës femër. /NGJYRA.COM/

106 minuta intimitet seksual

82 min. në shoqëri të miqve

78 min. relaks

75 min. ushqim

73 min. meditim/religjion   

68 min. ushtrime

57 min. bisedë telefonike

56 min. shoping

55 min. televizor  

50 min. përgatitje të ushqimit

48 min. kompjuter  

47 min. punë në shtëpi  

46 min. kujdes ndaj fëmijëve  

46 min. gjumë ditor  

36 min. punë  

33 min. lëvizje në rrugë 

femra222

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply