Ja si janë dukur të famshmit në shkollë të mesme

Ska gjë më argëtuese (nganjëherë dhe më dëshpëruese) se sa të shikosh fotografitë nga shkolla e mesme. Sidomos, kur nuk ka kaluar shumë kohë prej diplomimit. Por, çfarë të thuhet kur kalojnë shumë vjet dhe fillon të gjykosh pamjen e dikurshme rinore?

Disa turpërohen nga budallallëqet dhe eksperimentet që kanë bërë me pamjen e tyre; veshmbahtjet, flokët… disa të tjerë ndërkaq, kujtojnë me nostalgji atë periudhë .

Vetëm një gjë mund të jetë më argëtuese se sa t’i shohësh fotografitë personale të shkollës së mesme, e ajo është – t’i shohësh njerëzit e famshëm si janë dukur në atë kohë.

Madje, fotografitë që ju sjellim në vijim do t’ju dëshmojnë qartë se – në shkollë të mesme ju keni shkëlqyer më shumë se të famshmit (që atëherë ishin të panjohur), e që sot dominojnë ekranet tona televizive. Lexoni edhe shkrimin: Të famshmit, dikur dhe tash/NGJYRA.COM/

shkolla vip JAMIE FOXX

Jamie Foxx

shkolla vip SARAH JESSICA PARKER

Sarah Jessica Parker

shkolla vip ADAM SANDLER

Adam Sandler

shkolla vip KANYE WEST

Kanye West

Ellen Degeneres  before she became famous Credit:WENN

Ellen DeGeneres

shkolla-vip-EMINEM

Eminem

shkolla vip WINONA RYDER

Winona Ryder

shkolla vip STEVE CARELL

Steve Carell

shkolla vip TYRA BANKS

Tyra Banks

shkolla vip RUSSELL BRAND

Russell Brand

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply