Kartë-biznesi për biznesmenë të mençur

Të gjithë sipërmarrësit apo biznesmenët dëshirojnë që, konsumatorët t’i mbajnë në mend ata – sa më gjatë që është e mundur. Atëherë, një kartë-biznesi (apo kartë-vizitë) kreative gjithsesi e bën dallimin.

Kartat e biznesit nuk sigurojnë suksesin e biznesit – por, ato lënë përshtypjet afatgjata te konsumatorët dhe partnerët potencialë.

Përkundër faktit se teknologjia e re tashmë ka bërë që shumica e kontakteve të shkëmbëhen nëpërmjet internetit, kartat kreative të biznesit janë ende goditje e qëlluar në fushën e biznesit, thonë ekspertët e marketingut.

karte biznesi29

Madje, zhvillimi i teknologjisë ka ndihmuar shumë edhe në avancimin e prodhimit të kartave të biznesit, ku tashmë jo rrallë përdoret dhe teknologjia 3D.

Prandaj, nëse jeni sipërmarrës apo biznesmen, në vijim ju sjellim disa karta-biznesi shumë kreative, të cilat mund të jenë inspirim edhe për ju që të bëni të tilla apo të ngjajshme – varësisht prej fushëveprimtarisë tuaj.

Së për çfarë bëhet fjalë shikojeni foto-galerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

karte-biznesi9 karte-biznesi19 karte biznesi24 karte biznesi25 karte-biznesi201 karte biznesi15 karte biznesi16 karte biznesi7 karte biznesi8 karte biznesi10 karte biznesi12 karte biznesi13 karte biznesi14 karte biznesi1 karte biznesi2 karte biznesi3 karte biznesi4 karte biznesi6 karte biznesi21 karte biznesi23 karte biznesi5 karte biznesi28 karte biznesi20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply