Kartëvizitat e çuditshme të personave të famshëm

Cila është mënyra më e mirë për të përshkruar biznesin e një personi? Natyrisht, karta e tij/saj e biznesit (kartëvizita), që përshkruan kompaninë dhe përgjegjësinë e personit në fjalë.

Thonë se, një kartë-biznesi duhet të jetë e thjeshtë dhe atraktive – mirëpo, kjo rregull siç duket nuk ka vlerë dhe për disa nga njerëzit me të sukseshshëm të biznesit në botë.

Siç dhe do të shihni në vijim, ata kanë pasur kartëvizitat më dredharake që mund të imagjinoni, mu sikur që është dhe biznesi i tyre.

Ju sjellim 12 kartëvizita më të guximshme që i kanë bërë njerëzit e famshëm – apo dhe njerëzit e ekipit të tyre – që pushtuan tregun apo dhe rendin ekonomik, politik, e kulturor botëror. /NGJYRA.COM/

1) Kështu dikur dukej karta e biznesit e Bill Gates

karte karta 00001

2) Në një kartë-biznesi të Mark Zuckerbergut ndodhej një porosi e papritur

karte karta 00002

 

3) Mjaftonte të shihej dukshëm se bëhej fjalë për Google

karte karta 00003

 

4) Bashkëthemeluesi i Apple me kartë-biznesi metalike

karte karta 00004

5) Një kartëvizitë kreative e Walt Disneyt

karte karta 00005

6) Steve Jobs duket se pëlqente kartëvizitat e thjeshta

karte karta 00006

7) Vëllezërit Wright ndanin barazinë

karte karta 00007

8) Evan Williams me kartëvizitë gjallëruese

karte karta 00008

9) Karta e biznesit e Chuck Jones nga Warner Bros

karte karta 00009

10) Ish kartëvizita e presidentit amerikan, Barack Obama

karte karta 00010

11) Një kartë vetëpromovuese e Steve Martinit

karte karta 00011

12) Kartë-biznesi e inxhinierit të Mozilla Firefox, Lucas Rocha 

karte karta 00012

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply