Këshilla intime nga porno-yjet: Këto gjëra duhet t’i dini për seksin

Kur janë këshillat për seksin në pyetje, atëherë, yjet e industrisë pornografike janë më të thirrur për të dhënë përgjigjje. Dhe, ja çfarë kanë për të thënë katër divat e këtij zanati:

Jessica Drake

porno kesh 0001

 

“Para se gjithash, është e nevojshme që ta duam trupinë tonë, por dhe të mos turpërohemi që t’i pranojmë gjërat që na pëlqejnë në seks. Të gjithë duhet të dinë se janë përgjegjës për orgazmën e tyre. Po ashtu, duhet ta dëgjoni dhe partnerin tuaj – që edhe atij t’ia përmbushni nevojat”.

Madeline Blue

porno kesh 0002

“Paraloja është gjëja më e rëndësishme në gjithë lojën e seksit. Duhet të keni vullnet të mirë dhe entuziazëm – kjo gjë duhet të shihet tek ju – që dëshironi një gjë të tillë dhe pastaj çdo gjë do të jetë e përkryer”.

Tasha Reign

porno kesh 0003

“Me e rëndësishmja është të jeni të një mendje me partnerin. Duhet të jeni të hapur, që të kujdeseni për të, që të ndjehet komod dhe të kënaqet – por duhet të jeni të hapur”.

Jillian Janson

porno kesh 0004

“Seksi duhet t’ua aktivizojë trurin dhe trupin maksimalisht. Duhet ta bëni me një person që kupton, dhe vetëm kështu çdo gjë do të jetë në vendin e vet”. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply