Këshilla seksuale për meshkuj të papërvojë!

Po ju përshkruajmë një sërë këshillash, të cilat janë shumë të thjeshta dhe të vetëkuptueshme, mirëpo shumë herë i harrojmë. Futja e dorës në pantallona të zbërthyera është mjaft argëtuese, mirëpo jo edhe veprim aq erotik.

Disa meshkuj propagandojnë teorinë që seksi u është dedikuar atyre për t’u kënaqur. Kënaqja jonë nënkuptohet se disi vjen vetvetiu. Veç kësaj, jemi të zakonshëm, kemi më pak zona erogjene dhe kënaqësia e vërtetë është vetëm orgazma, e cila është e shkurtër dhe intensive.

shtrat lagesht1

Shumica e meshkujve nuk do të pajtoheshin me këtë që po themi, edhe pse, thënë ndryshe, kjo është e vërtetë. Kënaqësia e vërtetë, të cilën meshkujt e përjetojnë në seks është bashkëpjesëmarrja në kënaqësinë e saj. E pra, përse duhet patjetër të jetë aq e komplikuar.

Shumica e njerëzve, ashtu siç ka treguar edhe anketa jonë, mbi seksin kanë mësuar nga miqtë, të cilët me siguri janë dashnorë të shkëlqyeshëm dhe i dinë të gjitha. Gjithmonë dinë çdo gjë derisa janë në shoqëri të meshkujve dhe vetëm kur janë duke pirë alkool.

Këshilla të shkurtra, me të cilat u ndihmojnë të gjithëve janë shpesh edhe të drejta, mirëpo nganjëherë edhe është më e vështirë të realizohen sesa të thuhen.

Në vijim disa marifete dhe këshilla, të cilave do t’u bëjmë nga një koment të shkurtër.

“Fryji në vesh…”

shtrat veshi1

Kjo është këshillë klasike, e cila në praktikë shumë shpejt merr kuptim të keq. Ç’është e vërteta, veshët janë shumë të ndjeshëm dhe fryrja e fuqishme mund të pengojë shumë. Nëse njëkohësisht i lëshoni tingujt, me siguri do t’ia prishni kënaqësinë partneres suaj.

Duke pasur parasysh që më lehtë mësojmë nga praktika, merrni tharësen e flokëve dhe mbështeten në vesh. Aktivizoni dhe provoni të masturboni.

Shpresoj që e keni kuptuar. Fryrja në veshin e femrës duhet të bëhet në mënyrën sa më të butë, vetëm me frymë të ngrohtë dhe jo drejtpërdrejt në timpan të veshit. Mbase do t’i pëlqejë, edhe pse nuk do të thotë që të gjithave.

“Kapeni për sisë… kjo do ta argëtojë”

shtrat gjoksi2

Femrat e përjetojnë shumë këndshëm prekjen e gjoksit, edhe pse meshkujt këtë e paraqesin plotësisht ndryshe. Nuk është fjala për shtrëngim të vrazhdë, por për përkëdhelje.

Posaçërisht vajzat e reja (derisa u janë duke iu rritur gjinjtë) dhe femrat para menstruacioneve janë jashtëzakonisht të ndjeshme në prekje. E pra, të mos u ngjitemi sikur brumi. Sipas tyre, duhet të sillemi gjithmonë me një mendim në kokë.

Nga sisët e saj do të ushqehet fëmija im. Provoni të imagjinoni për një çast, dhe më kurrë nuk do të kapni vrazhdë sisët e partneres.

“Sapo ia vura dorën nën brekë, ajo u bë e lagësht…”

cifti xhinse1

Ka gjasa që kjo do të thotë se miku juaj i ka ngatërruar shkaktarin dhe pasojën. Vajza tashmë ka qenë e lagësht, sepse tashmë ka qenë shumë e eksituar dhe e ka dëshiruar seksin, ndërkaq dora nuk ka pasur kurrfarë ndikimi në të. Nëse ajo në atë çast e ka dëshiruar fuqishëm seksin, atëherë më mirë edhe ashtu sesa të mos ketë ndodhur fare.

Kërkon i një lokal të përshtatshëm, butësisht ndihmoni t’i zhveshë brekët dhe tek pastaj filloni të lozni me gishta. Të shumtën e rasteve femrat e duan lirinë gjatë seksit.

Meshkujt mjaftohen të hapim kapakun, ta nxjerrin dhe e gjitha kështu përfundon. Femrat rrobat e ngushta i ngufasin edhe shpirtërisht. Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme që ta zhvishni edhe me atë rast t’i ndihmoni, kjo flet për padurimin tuaj dhe nevojën tuaj esenciale – kënaqësinë tuaj.

Pra, në raste të tilla ato ndihen të shfrytëzuara, ndërkaq ajo ndjenjë për femrën është një gjë shumë e keqe. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply