Këto gabime katastrofale nuk do të duhej t’i praktikoni

Unë dua të them që ka dy lloje njerëzish në botë: ata të cilët shohin pornografi dhe ata të cilët gënjejnë! Pra, si edhe shumica e njerëzve të cilët tani e lexojnë këtë tekst, edhe unë shoh filma pornografikë. Mirëpo, unë nuk jam vetëm adhurues i këtyre filmave, unë jam gjithashtu edhe njohës i tyre.

Unë i dua filmat pornografikë, sepse mund të mësosh mjaft nga ta. Nuk e dini se çfarë fetishesh ekzistojnë? Nëse dëshironi të jeni i mirë në seks, filmat mund të jenë shumë të dobishëm.  Për shembull, vajzat do të mund të mësonin se si të kënaqin me orale.

shtrati ballina 0000

Mirëpo, nuk janë të gjithë filmat pornografikë të njëjtë. Derisa nga disa mund të mësoni mjaft gjëra të dobishme, nga të tjerët do të kuptoni se çka nuk do të duhej kurrë të provoni në dhomën e gjumit. Që gjërat të bëhen edhe më keq, aktorët dhe aktoret e filmave pornografikë paguhen që të duken se si e përjetojnë orgazmën gjatë tërë jetës, madje edhe në situatat kur nuk ndihen këndshëm.

Këto gabime nuk do të huhej t’i praktikoni.

  1. Rrahja e klitorisit me shuplaka

Më duket që nuk ekziston momenti, posaçërisht në skenat lesbike, kur “kënaqësi” oral në në moment nuk ndalet duke lëpirë dhe fillon t’i mëshojë shuplakë klitorisit. Çfarë gabimi ka bërë klitorisi i saj që të dënohet në këtë mënyrë?

  1. Hyrja në fyt me shpejtësinë e dritës

Besoni apo jo, shumica e femrave ndihet mirë kur e kënaq partnerin me orale. Mirëpo a e dini se çfarë nuk duan ato? Ndjenjën e ngufatjes. Shpejtësia dhe thellësia e shtyrjes së penisit në gojë është gjë e shkëlqyeshme për meshkujt. E po për femrat, jo edhe aq. Prandaj, për hir të dashurisë, NGADALËSONI!

  1. Ejakulimi në çdo gjë që nuk është lëkura e saj

Çdo skenë pornografike përfundon me ejakulim, kur aktori i filmit pornografik spërkat me spermën e tij sikur të hidhte kokrra orizi në kurorëzim çiftesh. Këtë gjë e bënë gjithkah, në flokë, në rroba, madje edhe në objektivin e kamerës.

tv hard2

  1. Pështyma nëpër gjenitale

Kjo skenë përsëritet gjithnjë në çdo zhanër të filmit pornografik. Çdo gjë rrjedh bukur, ai/ajo me orale kënaq, dhe përnjëherë ngrihet dhe pështyn, mirëpo pështyma ngadalë rrjedh në gjenitale.

Pajtohem që është e nevojshme që pështyma gjeneron me rastin e seksit për ndjenjë më të mirë dhe më të lagësht, mirëpo, pështyma e cila rrjedh nga goja më rikujton qurrat e fëmijëve qurrashë.

  1. Dalja nga analja dhe hyrja në cilëndo vrimë tjetër

Asgjë tjetër nuk më bën ta mbyll laptopin se sa kur aktori i filmit pornografik me kënaqësi lëviz penisin nga vrima në vrimë.

Nga të gjitha pikat të cilat i kam numëruar sot, në këtë veçanërisht jam përqendruar dhe shpresoj që do të më përcillni. Bytha PATJETËR duhet të jetë destinacioni. Kur shoh skenën kur aktori e nxjerr nga bytha dhe e fut në vagjinë, gjithmonë mendoj – e pati puna, u infektua.

Mund të shkoni nga goja në vagjinë, nga vagjina në gojë, nga goja në bythë, nga vagjina në bythë, por KURRË nga bytha në asnjë vrimë tjetër. /NGJYRA.COM/  

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply