Koha për banjë me oxhak

Banjë me oxhak? E keni menduar më parë?… Sot çdo gjë është e mundur dhe e realizueshme. Një banjë e tillë është shumë komode dhe patjetër shumë relaksuese.

Pa marrë parasysh së çfarë stili i interierit ju pëlqen – klasik apo modern – oxhaku në banjën tuaj do t’ju përshtatet shumë.

banja oxhak13

Po ashtu, edhe pozita e vendosjes së oxhakut/kaminit mund të jetë e ndryshme. Varësisht nga dëshirat dhe kërkesat e shfrytëzuesit – ai mund të vendoset pranë vaskës, por dhe në pjesët tjera të banjës, mjafton që hapësirës t’i krijojë intimitet dhe ju të relaksoheni maksimalisht.

Në vijim mund të kënaqeni me pamjet e galerisë që kemi zgjedhur për ju – e që mund t’ju inspirojë për dizajnimin e banjës suaj. /NGJYRA.COM/

banja oxhak2 banja oxhak3 banja oxhak4 banja oxhak5 banja oxhak6 banja oxhak7 banja oxhak8 banja oxhak9 banja oxhak10 banja oxhak11 banja oxhak12 banja oxhak22 banja oxhak23 banja oxhak24 banja oxhak25 banja oxhak26 banja oxhak30 banja oxhak14 banja oxhak15 banja oxhak16 banja oxhak17 banja oxhak18 banja oxhak19 banja oxhak20 banja oxhak29 banja oxhak28 banja oxhak27

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply