Korrupsioni

Korrupsioni i kushton Kosovës mbi 100 milionë euro humbje çdo vit, vlerësojnë përfaqësues të shoqërisë civile dhe shoqatave ekonomike në vend, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply