Kosova

Në raportin e fundit të organizatës Freedom House, Kosova është radhitur si pjesërisht e lirë për vitin 2014– ku nga vendet e rajonit bëjnë pjesë edhe Shqipëria, BeH dhe Maqedonia, kurse në grupin e vendeve të lira është radhitur Serbia, Mali i Zi dhe Kroacia.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply