Kreacione moderne nga rrobat e vjetra

Jillian Owens është shkrimtare, dizajnere, dhe revolucionare e eko-modës – e cila promovon një pikëpamje ndryshe ndaj modës bashkëkohore. Ajo përdorë rrobat e dorës së dytë për të krijuar garderobë moderne – vetëm duke i transformuar ato.

Projektin e saj të transformimit të rrobave të vjetra – ajo e ka pasqyruar nëpërmjet internetit, ku ka marrë mbështetje jo të vogël të dashamirëve të modës.

Nëpërmjet këtij projekti, ajo ka dashur të dëshmonte se, me një ide të mirë, edhe moda mund të jetë ekologjike, etike dhe e lirë.

Neveria ndaj rritjes së shpejtë të gjigantëve të modës dhe ndikimi negativ mbi planetin tonë i gjithë atyre rrobave që prodhohen për një përdorim, kanë ndikuar që Jillian të ndërmerrte këtë nismë.

Se çfarë është në gjendje të krijojë Jillian nga rrobat “e vjetra”, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

rrobat moderne 001 rrobat moderne 002 rrobat moderne 003 rrobat moderne 004 rrobat moderne 005 rrobat moderne 006 rrobat moderne 007 rrobat moderne 008 rrobat moderne 009 rrobat moderne 010 rrobat moderne 011 rrobat moderne 012 rrobat moderne 013 rrobat moderne 014 rrobat moderne 015 rrobat moderne 016 rrobat moderne 017 rrobat moderne 018

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply