Krimi në Kosovë

Sipas statistikave të Policisë së Kosovës, gjatë periudhës janar-nëntor 2015, në territorin e Republikës së Kosovës kanë ndodhur 19 vrasje.Gjatë kësaj periudhe kohore, kanë ndodhur 5,004 raste të vjedhjeve, derisa numri i grabitjeve gjatë kësaj periudhe ka qenë 216 sosh.Policia e Kosovësndërkaq, gjatë 11 muajve të vitit 2015, ka arrestuar 12,224 persona të dyshuar për përfshirjen në akte të ndryshme kriminale, ka goditur 32 grupe kriminale dhe ka konfiskuar 497 kg substanca narkotike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply